Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Black & White Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii web design, imagine pe Internet
Brand
Web site
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Am lansat campania "Un leu pe zi. O cafea sau un web site ?" din dorinta de a face accesibile serviciile noastre de web design companiilor care nu au inca o imagine proprie pe internet.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 15 august - 15 octombrie 2009, adresandu-se clientilor de pe intreg teritoriul Romaniei.

Printr-o investitie minima, echivalenta cu ceasca zilnica de cafea, veti face cunoscuta afacerea dvs. intr-un timp foarte scurt, unui public numeros.

Ce va oferim ?

Publicitatea pe internet are cea mai ridicata rata de recuperare a investitiei. Va lansam afacerea pe internet prin intermediul unui web site a carui intretinere costa doar 1 LEU PE ZI ! Veti avea parte de un web site complet ce contine prezentarea produselor dvs, o galerie foto si foarte important datele dvs. de contact impreuna cu o harta a locatiei.

In costul de doar 1 leu pe zi sunt incluse serviciile de hosting, intretinere, protectie antivirus, 2 conturi de e-mail si 2 actualizari anuale. In acelasi timp, beneficiati gratuit de un design original ce se inspira din actuala identitate vizuala a dvs.

Un consultant va fi la dispozitia dvs. pe intreaga durata a realizarii proiectului pentru a analiza necesitatile dvs. si pentru a propune solutii. Durata de realizare a web site-ului este de maxim 7 zile.
Din Gura in Gura